ITSASONDOAN: Azala                                                    MIARRITZE                                                            Proiektua
Gure etxeak ezagutzen dituzte gure beharrakondo aprobetxatzeko denbora eta espazioa.  
Frank Lloyd Wright
'ek
erabakitzen zuen horrela gelak biltzea, 
funtzioen arabera, trabarik gabe
.

 Espazio mudakor eta arinak,  etxe errazago eta libreagoak sortuz, 
garbi mantentzeko erosoago eta hobeto argituak, sakonaraino, hormarik gabe
     Lieux plus libres, où armoires et étagères sont des extensions    épidermiques des murs; fluides,chaises et meubles (pliables ou    empilés) permettent se communiquer de la mobilité de la personne.
  Ainsi, ici tous les recoins ont été exploités pour poser des étagères,  adapter les meubles, pour mettre à profit chaque cm².
 Chaque fonction (coin repas, salon-chambre, salle d'eau) c'est signifiée par la couleur
.
Ikuspegi honek hegoak astintzen ditu atiko eraldatu honen gainean, 24 metro inguru, aintzinako egoitzaren bigarren solairuan (azkena) kokatuta, ipar-mendebalde aldera, "Côte des Basques" ('Euskaldunen kostaldea') izeneko ondartzaren ondoan, dans une rue boisée consacrée au première poète romantique français, Alphonse de Lamartine ("Un seul être vous manque, et tout est dépeuplé"),
dans la même palpitation pour le recueillement, le rêve, l'inspiration et...la relation.
  MIARRITZEN gaude, ostatu bikain lagun bat edo bikotentzat
IRAGARKIA   
 Argazkiak: ikuskerak